Beskjutna i Aneby uppmanas att omgående ringa 112

Text & arkivfoto: Tobias Marbenius.

Under augusti månad har flera bilar i Aneby blivit måltavla med vad man tror är någon form av skjutvapen. Nu uppmanar polisen att omgående ringa larmnumret 112 om man blir drabbad.

På Aneby anslagstavla på Facebook har flera rapporterat om att när de passerat centralt i Aneby med bil blivit, som de uppfattat det, beskjutna. En del har fått skador på bilarna i form av skadade fönsterrutor eller bucklor i lacken.

Flera bilister har blivit, vad de uppfattar det, beskjutna i Aneby. Foto: Arkiv / genrebild.

Sent på lördagsdygnet, vid 23:45-tiden, kom ett sällskap i bil åkandes norr ut på Konserthusgatan i centrala Aneby. När de närmade sig korsningen av Köpmansgatan i höjd med klädaffären Annibris, small det till i bilen. Chockade och förvånade över händelsen körde de vidare. Det som de uppfattade som någon form av skott hade studsat i cabriolettaket.

En av de drabbade i fallet ovan, som AnebyNytt har varit i kontakt med, berättar att när kontakt med polisen gjordes någon dag efter, uppmanade polisen att det är viktigt att den eller de som eventuellt drabbas framöver att omgående ringa larmnumret 112 och sedan om möjligt stanna kvar på platsen.

Har du hört eller sett någon som kan vara av intresse för polisens utredning angående beskjutna fordon i Aneby, ring 114 14.


Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait